Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Портфейл със защита за карти
ProductPhoto_1942603

Sentio Портфейл със защита за карти  

Sentio Портфейл със защита за карти

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2608278
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Каквото и да носиш в този портфейл ще бъде на сигурно място! Със специално метално отделение, предоставя защита от сканиране на данни от карти, като едновременно с това има един вътрешен и един външен джоб за банкноти и допълнителни карти. Закопчава се, но има и страничен бутон, за да бъдеш сигурен, че картите ти няма да се загубят, когато си в движение.

 

Материал: Кожа

Размери: 68x95x16 mm

Цвят: Черен

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ RFID ΜΑΥΡΟ
 
Технология RFID

Електронните транзакции навлизат трайно в живота ни през последните години, с цел да го направят по-лесен и гъвкав. Заедно с тях идват и системите за безконтактно плащане, с помощта на които твоите карти прехвърлят данните от сметките ти безжично (RFID), за да бъдеш обслужен по-бързо и удобно. Технологията RFID (Radio Frequency Identification) позволява автоматичното разпознаване на обекти с безжично извличане на данни чрез микроскопични чипове (RFID tags).

 
Високи нива на защита за твоите данни

Когато данните се предават безжично, винаги има вероятност от копиране и запис от трети страни (Electronic Pickpocketing), които при първа възможност ще ги използват, за да «източат» банковите ти сметки. За да защитиш лесно кредитните и дебитните си карти, можеш да се снабдиш с този портфейл с RFID защита, който разполага със специално метално отделение, блокиращо електромагнитните сигнали на картите, като по този начин предотвратява сканирането им от крадците.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >