Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Cougar Headset Immersa  

Cougar Headset Immersa

Геймърски слушалки, проектирани за максимален комфорт и качествен звук!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2986485
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Cougar Immersa са геймърски слушалки, проектирани за максимален комфорт и качествен звук. Моделът се отличава с оранжевият цвят, който е запазена марка на компанията. Immersa имат големи, меки и удобни наушници, които в съчетание със саморегулиращата се диадема ви гарантират комфорт по време на дългите гейминг сесии. Микрофонът на слушалките е шумоизолиращ и може да се прибире в левият наушник, когато не го ползвате. Кабелът на Immersa е високоустойчив плетен, гарантиращ продължителна експлоатация. 

Turbo-X
 
 
Качество и стил 

Cougar Immersa са снабдени с  40 мм динамични наушници с неодимови магнити, които ще ви предоставят качествен бас и високи честоти. Независимо дали слушате музика или играете на любимата си игра, звукът ще бъде кристално чист. Immersa изглеждат красиви и стилно съчетават черният и оранжевият цвят. Микрофонът се прибира в единият наушник, което ви позволява да ги ползвате навън и да слушате музика от телефона си, без да се притеснявате, че микрофона ще стърчи и ще изглеждате странно. 

 
 
Лесен контрол и супер съвместимост!

Слушалките разполагат с удобно разположен контролер върху кабелът, чрез който можете бързо и лесно да увеличавате или намаляте звука, както и да изключвате микрофона. Те имат един 3.5 мм жак, което ги прави съвместими с таблети, телефони, лаптопи, конзоли и други мобилни устройства. В комплекта разбира се има включен и разклонител за компютър.

 

 
 
Удобство

Голямата и мека самонагласяща се диадема ви гарантира, че слушалките ще паснат перфектно на вашата глава. А 100мм наушници ще обхванат максимално ушите ви, без да ви причиняват болка по време на дългите гейминг сесии.

 

  • Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма Over ear
  • Свързване С кабел
  • Интерфейс на свързване mini Jack 3.5mm
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 kHz
  • Честоти на микрофона 100 Hz - 16 kHz
  • Импеданс (ohm) 32 Ω
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >